joi, 21 octombrie 2010

Inapoi la scoala

Dupa ce in primul an de sedere in marea capitala, am pornit vijelios atacul asupra muntilor patriei, urmatorul an a fost caracterizat de o scadere drastica a numarului de ture(aproape de 0). Am hotarat deci ca nu se mai poate continua asa, trebuie putina miscare. Am hotarat ca cel mai bine ar fi o noua scoala de munte.

In primul rand ca e foarte fain sa fie altii care organizeaza iesirile fara sa-ti bati capul cu transportul, rezervari, cazari etc. Al doilea ar fi ca atat eu cat si Elena ne-am cam pierdut din rezistenta si ar fi bine sa incepem sa cu ture progresive ca dificultate.

Astfel ca ne-am inscris amandoi, din nou, la Pathos. Este un club care organizeaza anual, acesta este al saselea an, ceea ce numesc ei o scoala de munte. Adica un set de ture, din ce in ce mai grele, pentru cei care vor sa vada cum e pe munte. Se incepe cu o aplicatie simpla, la Cabana Diham si se termina cu cel mai inalt varf, Moldoveanu. Intre ele sunt destule ocazii pentru a-ti face amintiri de neuitat, prieteni si sa castigi ceva experienta.

La inceput se fac 2 serii, deoarece sunt prea multi oameni pentru a merge cu toti pe munte. Inscrierile pentru prima serie s-au incheiat dar pentru cine mai doreste mai are loc in a doua serie pana pe 29 octombrie 2010.

Dupa cateva aplicatii, numarul cursantilor cred ca se injumatateste, in ultima aplicatie ajungand doar vre-o 20% din cei care s-au inscris. Deci pentru cine vrea ceva aventura si provocare, sa treaca si pe la Pathos.

3 comentarii:

Christine spunea...

salut! se pare ca suntem colegi. ne vedem pe munte! :)

Nightwolf spunea...

Salut! Ma bucur; in ce serie esti?

Christine spunea...

in prima :)