vineri, 27 iunie 2008

Incet, incet....park it

Pentru azi, 2 joculete care sa va testeze indemanarea si coordonarea ochi-mana( ce pompos suna:) )
Sa-ncepem cu ceva mai apropiat de realitate

Car Pak Challenge
Cu o masinuta viu colorata, trebuie sa te plimbi printr-o parcare plina incercand sa gasesti un loc(n-am spus eu ca e apropiat de realitate, romanesca a se intelege). Problema este ca prin parcarea aia se plimba niste carucioare de hiper-market. Cam idioata ideea asta si ridica nivelul de dificultate pana la frustrant. Masina are o limita de stricaciuni pe care le poate suporta la un singur nivel.

Park This Car
Park your car? Sure I'll park your car, you pompous jerk! I'll park it right into that sports car, and then park it back into this here shiny new SUV! You rich show-offs make me want to crash stuff!!
Asta este descriere jocului...deci va dati seama ca implica sa distrugi ceva. In joc esti un valet care trebuie sa parcheze masini in locurile potrivite. Diferenta fata de primul este ca ai 3 masini de parcat iar in cale ai niste masini puse aiurea("de vre-un fraier care pacheaza o masina pe dos"). Partea buna este ca pe acestea din urma le poti muta izbindu-le de tot ce intalnesti in cale. Din pacate mai este o masina de politie care se plimba pe acolo. Aaa, si trebuie sa faci totul contra-cronometru

Niciun comentariu: