miercuri, 25 iunie 2008

Brain storming and fast reflexes

Uneori, stai in fata unei probleme iar solutia se lasa asteptata mult si bine. De multe ori mi s-a intamplat chestia asta si am descoperit ca cel mai bun mod de a gasi raspunsul este sa-ti ocupi constientul cu altceva (lasand omuletii din subconstient sa lucreze pentru tine :D ). Deci cand ma pierd printre algoritmi, variabile, baze de date, functii si alte bazaconii din astea incerc sa ma relaxez cu ceva amuzant dar care sa-ti tina creierul in functiune.
Am descoperit ca pe net(deh, ce nu gasesti pe net) sunt o multime de jocuri tip flash care sunt faine, inteligente si nici nu-ti trebuie ultimul quad-core aparut pe piata.
So, pentru o pauza de o cafea incercati urmatoarele 2 jocuri

The several Journeys of Remus
Un tip obisnuit(40 de ani, inceput de chelie si burtica :) ) se ocupa cu exterminarea insectelor. Partenerul lui este un urs mov(cred ca e urs). Ma rog, jocul e un puzzle, imi aduce aminte de Broken Sword:elemente 2D, trebuie sa activezi tot felul de mecanisme intr-o anumita ordine ca sa strabati o camera. Subiectul principal este combaterea... ganganiilor (evident) doar ca acestea sunt enorm de mari si destepte ca sa-ti puna in cale tot felul de capcane.

Vector Runner

Curse de masini. Un fel de Need For Speed din care scoateti orice element de grafica, ramanand doar cu niste poligoane. Este doar masina si obstacolele, intr-un imend vid negru. De ce altceva ai mai avea nevoie pentru a-ti testa reflexele?

Daca mai stiti jocuri asemanatoare, lasati un mesaj si daca merita le voi pune.

Niciun comentariu: