sâmbătă, 23 februarie 2008

Prison Break

E simplu, Prison Break este unul din cele mai bune seriale de actiune. Daca iti place genul, sunt sanse ridicate sa devii dependent de el de la primul episod. Asta pentru ca in fiecare episod se intampla ceva, ceva care nici macar nu-ti trecea prin cap si care o sa te tina cu sufletul la gura. Problemele care apar pe parcursul... evadarii si cum se rezolva e ingenios, genial. E adevarat ca uneori parca se exagereaza, gandindu-te ca e imposibil sa se intample atatea si un singur om sa aiba solutia la toate. Din fericire serialul nu este extrem de lung.

A fost facut in 3 sezoane fiecare cu cate 22 de episoade dar ultimul a fost incheiat la episodul 13 din cauza grevei scenaristilor. Probabil ca e mai bine asa pentru ca oricum era aproape similar cu primul sezon, doar inchisoarea se schimba :)

Nu e un serial din care sa spui ca inveti ceva, nu are nici o filozofie de viata. Este exact 100% actiune si suspans. Dar o actiune cladita pe o intriga desteapta, cu un ritm alert, intorsaturi neasteptate si finaluri si mai neasteptate.

Nota 10.

Niciun comentariu: